Фригидер Вистински Оем Филтер ЗА Пумпа ЗА Миење Садови

Фригидер Вистински Оем Филтер ЗА Пумпа ЗА Миење Садови

Во магацинот.
DEN 0.67
Тековен:

Филтерот за Пумпа 5304506518 е вистински ДЕЛ од ФРИГИДЕР ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации за Машини за Миење Садови. Се препорачува секогаш да се повикувате на упатството за услугата за апарати или да контактирате со производителот на вашиот апарат за да потврдите дека фрижидерот 5304506518 може да се примени на вашиот апарат. Фригидер Производителот Дел Број : 5304506518. Филтерот за Пумпа 5304506518 е вистински ДЕЛ од ФРИГИДЕР ОЕМ (Производител На Оригинална Опрема) дизајниран и дизајниран според точните спецификации. Фригидар 5304506518 Филтерот За Пумпа е за Машини за Миење Садови.

Параметри на производот

Стоката во категоријата