Песок Лајт Предна Гума 30х10-За Арктикот Мачка ЕФИ Автоматски ЛЕ 2007

Песок Лајт Предна Гума 30х10-За Арктикот Мачка ЕФИ Автоматски ЛЕ 2007

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Поврземе и летаат во дините Со Песок Лајт гуми направени Од Туск Трки. Овие гуми беа дизајнирани да бидат лесни и нудат одлична пловидба за максимални перформанси на песок. Предните гуми имаат централен ребрест дизајн за одлична контрола на насоката. Задниот дел се одликува со совршена рамнотежа на бројот на лопатки, висината на лопатката, стабилизирачките ребра, малата тежина и флотацијата. Предниот и задниот дел се комбинираат за брзо прецизно управување со одговорно и силно поврзување и возење. Дизајн на централно ребро за брз и точен одговор на управувањето. 2 слој лесен дизајн. Оптимален профил за одличен плови на песок.

Параметри на производот

Стоката во категоријата