Целосна глава на кралицата, ноќен штанд и градите

Целосна глава на кралицата, ноќен штанд и градите

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Големина : кралица; Кралицата/целосната глава, ноќниот штанд и градите се конструирани од цврсти материи од дрвени предмети, и инженерски дрво и дабови фурнири во потресен даб и силно нанесуваат бела завршница. Вознемирениот даб има неколку вознемирувачки техники како што се дупки од црви, летање со летање и мали вметнувања. Ноќен штанд има една фиоки за складирање и една долната полица. Карактеристики на градите четири фиоки за складирање (првите две фиоки се фиоки за поделени), а врвните фиоки се чувствуваат. Дизајнерските карактеристики вклучуваат во облик на врежани горди нозе, подигнати акценти на агол, детални панели, обликувања на круни и детален хардвер за месинг. Потребно е собрание. Комплетот вклучува кралица/целосна глава, ноќен штанд и градите. Големина на главата : 66 in. W X 3.25 in. D X 58 in. H. Ноќна штанд Големина : 23.75 W 18d 28h. Големина на градите : 36 W 18.5d 32h . кралица. Кралицата/целосната глава, ноќниот штанд и градите се конструирани од цврсти материи од дрвени предмети, и инженерски дрво и дабови фурнири во потресен даб и силно нанесуваат бела завршница. Вознемирениот даб има неколку вознемирувачки техники како што се дупки од црви, летање со летање и мали вметнувања. Ноќен штанд има една фиоки за складирање и една долната полица. Карактеристики на градите четири фиоки за складирање (првите две фиоки се фиоки за поделени), а врвните фиоки се чувствуваат. Дизајнерските карактеристики вклучуваат во облик на врежани горди нозе, подигнати акценти на агол, детални панели, обликувања на круни и детален хардвер за месинг. Потребно е собрание. Комплетот вклучува кралица/целосна глава, ноќен штанд и градите. Големина на главата : 66 in. W X 3.25 in. D X 58 in. H. Ноќна штанд Големина : 23.75 W 18d 28h. Големина на градите : 36 W 18.5d 32h.

Параметри на производот

Стоката во категоријата