Компанијата за завиткување на подароците добиваат картички со весели медиуми

Компанијата за завиткување на подароците добиваат картички со весели медиуми

Во магацинот.
DEN 239.68
Тековен:

Овие компании за завиткување на подароци добиваат весели картички со средни бокс се идеални да ги имате при рака пред празниците. Тие имаат празничен дизајн на новогодишни елки и ќе бидат сигурни дека ќе ги воодушеви кого ќе ги добие. Овие картички за подароци за празници доаѓаат во удобна кутија која вклучува броење од 15 со 16 пликови и два листови координативни пломби. Прилагодете ги со посебна порака одвнатре. Тие се идеални за предавање на пријатели, наставници, колеги и семејство за време на Божиќната сезона. Компанијата за завиткување на подароците добијте весели картички со средни бокс : тематски и боксени картички за подароци. Вклучува 15 картички, 16 коверти и два листови координативни пломби. Картички измери 4 "x 6". Идеално за делење за време на сезоната на празници.

Параметри на производот

Стоката во категоријата