Застапник Миленичиња Контрола Решение Ниво Гликоза Тест Миленичиња Додаток, 0. Оз

Застапник Миленичиња Контрола Решение Ниво Гликоза Тест Миленичиња Додаток, 0. Оз

Во магацинот.
DEN 2208.00
Тековен:

Застапник решение За контрола На Миленичиња ја потврдува точноста на вашиот мерач на гликоза во крвта и тест ленти. Користете Раствор За Контрола На Миленичиња за периодични проверки на точноста на мерачот на гликоза во крвта и тест ленти. Едноставно додадете капка контролен раствор за тестирање на лентата и извршете стандарден тест за гликоза. Треба да извршите контролен тест кога : користејќи го вашиот метар за прв пат; отворате ново шише или пакет тест ленти; мислите дека вашиот метар можеби не работи правилно; имате повторени, неочекувани резултати од шеќер во крвта.Клучни Карактеристики : (1) Контролно Шише Со Раствор, 4 лесни за употреба за периодичен мерач на гликоза во крвта и проверки на точноста на лентата за тестирањепроверете ја точноста на мерачот на гликоза во крвта што се користи за тестирање на мерачот на гликоза без употреба на примерок од крв. (1) Шише Со Контролен Раствор, 4мл. Лесен за употреба. Користете за периодични проверки на точноста на гликозата во крвта и проверки на точноста на лентата за тестирање. Потврдете ја точноста на вашиот мерач на гликоза во крвта. Се користи за тестирање на мерачот на гликоза без употреба на примерок од крв.

Параметри на производот

Стоката во категоријата