Замена Кенмор Вакуум Хепа Филтер-Компатибилен Кенмор 86889, Еф-Хепа Филтер

Замена Кенмор Вакуум Хепа Филтер-Компатибилен Кенмор 86889, Еф-Хепа Филтер

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Правосмукалката со филтер со висока ефикасност го чисти воздухот во вашата куќа. Прекувремените филтри се затнуваат со нечистотија што го попречува протокот на воздух во вакуумот, со што се губи вшмукувањето и перформансите. Забелешка : ве Молиме проверете го вашиот вакуум за да бидете сигурни дека ги купувате точните делови. Идеален за оние кои страдаат од прашина или алергиски непријатности. Ве молиме запомнете : Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, а не оем производ. Продолжете го животниот век на вашата правосмукалка плус подобрете ја ефикасноста и вшмукувањето на вашиот вакуум со инсталирање на нов филтер со ист одличен квалитет како и брендот за име, но по прифатлива цена. Отстранува нечистотија, прашина и алергени додека вакуумирате за да го подобрите квалитетот на воздухот во вашиот дом. Направено за неутрализирање на мирисите на изворот, ослободува чист воздух без мирис во вашиот дом додека вакуумирате. Правосмукалката со филтер со висока ефикасност го чисти воздухот во вашата куќа. Заменува Кенмор 86889, Еф-1 Хепа Филтер. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Заменува Кенмор 86889, Еф-1 Хепа Филтер. Замена Кенмор 11632728201 Вакуум Хепа Филтер. Забелешка : ве Молиме проверете го вашиот вакуум за да бидете сигурни дека ги купувате точните делови. Направено за неутрализирање на мирисите на изворот, ослободува чист воздух без мирис во вашиот дом додека вакуумирате. Дишете полесно и чувствувајте се освежени со филтрирање на воздухот во вашето домаќинство што доведува до целокупно подобро здравје.

Параметри на производот

Стоката во категоријата