Mohawk Home деца интерактивна гимнастика забавна област килим

Mohawk Home деца интерактивна гимнастика забавна област килим

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Дајте му на вашиот Tumbler место за вежбање со оваа тематска тематска гимнастика од Мохавк. Дел од нашата интерактивна колекција на деца, оваа е креирана со нашата премија најлонско влакно датирано за мек допир и сигурна издржливост. Влакната што се користат во дизајнот на овој производ е тестиран за перформанси за да се исполнат строгите стандарди на издржливост и отпорност на дамки, за квалитет на кој можете да му верувате! Дајте му на вашиот Tumbler место за вежбање со оваа тематска гимнастика теми од дома од Мохавк. Дел од детската интерактивна колекција, оваа е креирана со премија најлонски влакна датирани од мек допир и сигурна издржливост.

Параметри на производот

Стоката во категоријата