Светот На Тенкови КВ-Резервоарот

Светот На Тенкови КВ-Резервоарот

Во магацинот.
DEN 1279.84
Тековен:

КВ-2 Беше Советски тежок тенк од ВТОРАТА светска Војна. имаше екипаж од 6 војници. Возилото се карактеризираше со чести дефекти и беше многу тешко и бавно. Овие недостатоци беа надоместени иако со моќниот топ од 152 мм кој беше во можност да го уништи секој непријателски тенк без оглед на дебелината на неговиот оклоп КВ-2 исто така беше силно оклопен. Всушност, тоа може да биде уништено само со директен удар од противвоздушниот пиштол од 8,8 см. Овој нов модел на градежни блокови ОД КОБИ е совршен подарок за сите љубители на тенкови во светот, како и за колекционерите и воените ентузијасти. Тоа е исто така одлична играчка за секое дете благодарение на бројните подвижни делови како што се цевката, ротирачката кула, отворите за отворање и ротирачките гасеници и тркала. Благодарение на компактниот дизајн и фактот дека шасијата е исклучително цврста, резервоарот преживува дури и најинтензивна забава. • 595 висококвалитетни блокови • 1 фигура на руски танкер со додатоци • свет На тенкови код за игра • Јасен и интуитивен прирачник за инструкции врз основа на цртежи и икони • Целосно компатибилен со други брендови на градежни блокови.

Параметри на производот

Стоката во категоријата