Мекфарлејн Играчки Мортал Комбат Мрест Крвав Ученик Колекционерска Фигура

Мекфарлејн Играчки Мортал Комбат Мрест Крвав Ученик Колекционерска Фигура

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Ал Симонс, некогаш најголемиот војник и најефикасен убиец на американската влада, беше безмилосно погубен од неговите луѓе. Воскресна Од пепелта на својот гроб Во погрешен договор со силите На темнината, Симонс повторно се раѓа како суштество од длабочините на Пеколот. Пеколен Мрест. Сега тој е втурнат во светот На Смртната Борба, каде што ќе се бори за превласт против сите Борци. Неверојатно детална бројка од 7" скала врз основа на Смртната Борбена Франшиза. Spawn е прикажан во неговата крвава Ученичка кожа како што се гледа во видео играта Mortal Kombat 11. Дизајниран Со Ултра Артикулација со до 22 подвижни делови за целосен опсег на позирање. Мрест вклучува два Некроплазма Пламен и база. Слика е прикажана во пакувањето на прозорецот со тематски прозорец Со Смртна Борба. Соберат сите дополнителни Мекфарлан Играчки Смртен Комбат Фигури.

Параметри на производот

Стоката во категоријата